

Contact: For questions regarding the Public Health Advisory Council contact Susan Berns-Norman at <u>SusanB@clackamas.us</u>

Please note: all Public Health Advisory Council and committee meetings are recorded. By participating in the meeting, you agree to be recorded.

Agenda				
Торіс	Action	Presenter / Lead	Time	
I. Welcome & Introductions - All		Co-Chairs: Yvonne Smith, Ruth Adkins	3:00 — 3:13 p.m. 13 minutes	
II. Review of Agenda		Co-Chairs: Yvonne Smith, Ruth Adkins	3:13 - 3:15 p.m. 2 minutes	
III. Public Input 3 minutes per person		Public Input	3:15 – 3:21 p.m. 6 minutes	
IV. Ethics Deliberation Notesfrom December 11, 2023A. ReviewB. Next Steps	х	Philip Mason-Joyner & Dr. Sarah Present	3:21 – 3:36 p.m. 15 minutes	
V. Updates A. Bylaws Update B. PHAC Advocacy		A. Susan Berns-NormanB. Armando Jimenez	3:36 – 3:56 p.m. 20 minutes A. 5 minutes B. 15 minutes	
VI. PHAC Group Agreements	Х	Co-Chairs: Yvonne Smith, Ruth Adkins	3:56 – 4:16 p.m. 20 minutes	
VII. Health Equity Definition Wrap UpA. Review Definition OptionB. Next Steps	Х	Co-Chairs: Yvonne Smith, Ruth Adkins	4:16 – 4:26 p.m. 10 minutes	
VIII. Blueprint Steering Cmte. A. Blueprint Priority Focus thru 2025	х	Blueprint Steering Cmte.	4:26 – 4:41 p.m. 15 minutes	
IX. PHAC Recruitment		Susan Berns-Norman	4:41 – 4:58 p.m. 17 minutes	
X. Adjournment Next Meeting: April 8, 2024, 3:00 – 5:00 p.m. (In person)		Co-Chairs: Yvonne Smith, Ruth Adkins	4:58 – 5:00 p.m. 2 minutes	

Future Meetings	Time	Торіс	Location
April 8, 2024	3:00 – 5:00 p.m.	Public Health Week; Climate & Health	In Person
June 10, 2024	3:00 – 5:00 p.m.		
August 12, 2024	3:00 – 5:00 p.m.		
October 14, 2024	3:00 – 5:00 p.m.		
December 9, 2024	3:00 – 5:00 p.m.	Ethics Deliberation	