

Contact: For Questions regarding the Public Health Advisory Council: Susan Berns-Norman, <u>SusanB@clackamas.us</u>

Please note: all Public Health Advisory Council and committee meetings are recorded. By participating in the meeting, you agree to be recorded.

Agenda					
Торіс	Action	Presenter / Lead	Time		
I. Welcome & Introduction Welcome Commissioner West & visiting prospective PHAC members		Co-Chairs: Elizabeth Barth, Christina Bodamer	5:30 – 5:45 p.m. 15 minutes		
II. Review of AgendaA. Any new items to add to the agenda?		Co-Chairs: Elizabeth Barth, Christina Bodamer	5:45 – 5:48 p.m. 3 minutes		
III. Minutes of January 23, 2023	Х	Co-Chairs: Elizabeth Barth, Christina Bodamer	5:48 – 5:53 p.m. 5 minutes		
IV. Public Input 3 minutes per person		Public Input	5:53 – 5:59 p.m. 6 minutes		
V. Blueprint Community Grant Presentations A. LoveOne		Introduction by Co-Chairs A. Brandi Johnson	5:59 – 6:29 p.m. 30 minutes		
B. Familias en Accion		B. Jaeme Miranda	(15 minutes each presentation)		
VI. Directors ReportA. Public Health WeekB. PH Budget		Philip Mason-Joyner	6:29 – 6:39 p.m. 10 minutes		
 VII. Committee Updates A. Blueprint Steering Committee Cycle 2 Blueprint Com. Grant B. Ethics Committee C. Policy & Health Equity Committee / Legislative Update 	Х	A. Mitch Doig (10 minutes)B. Elizabeth Barth (5 minutes)C. Armando Jimenez (10 minutes)	6:39 – 7:04 p.m. 25 minutes		
 VIII. PHAC Membership A. Membership Update B. PHAC Recruitment C. Orientation: May 15, 5:30 – 7:00 (Zoom) 		Co-Chairs, Susan Berns-Norman	7:04 – 7:19 p.m. 15 minutes		
IX. Adjournment Orientation: May 15, 5:30 – 7:00 (Zoom) Next Meeting: June 12, 2023 5:30 – 7:30 p.m. (In-person)	х		7:19 – 7:24 p.m. 5 minutes		

Future Meetings – PHAC	Time	Торіс	Location
May 15, 2023	5:30 – 7:00	Orientation	Zoom
June 12, 2023	5:30 - 7:30		20011
(Moved from June 19/Juneteenth celebration)			In person
August 21, 2023	5:30 - 7:30		
October 16, 2023	5:30 - 7:30		
December 18, 2023	5:30 - 7:30		