## **Clackamas County Public Health Advisory Committee**

Monday, April 5, 2021, 9:30 – 11:30 a.m. https://clackamascounty.zoom.us/j/5115259044

## Agenda

Topic	Action	Presenter	Time
I. Welcome & Introductions & Ice Breaker		Co chairs	9:30 - 9:40
			10 minutes
II. Review of Agenda, Minutes		Co chairs	9:40 – 9:45
Minutes from 2/1/21	Х		5 minutes
Minutes from 2/24/21	Х		
III. Clackamas County COVID Update		Dr. Sarah Present / Julie Aalbers	9:45 – 10:05
			20 minutes
IV. Director's Report			10:05 – 10:20
a. PH Week		a. Susan Berns-Norman	15 minutes
b. Budget		b, c. Philip Mason-Joyner	
c. PHAB Accreditation			
d. Legislative		d. Armando Jimenez	
V. PHAC Recruitment			10:20 - 10:40
a. Update		a. Susan Berns-Norman	20 minutes
b. Develop orientation for May		b. Co-Chairs	
VI. Confronting Racism		Co chairs	10:40 – 11:15
			35 minutes
VII. PHAC Timeline		Co chairs	11:15 – 11:25
			10 minutes
VIII. Adjourn			11:25 - 11:30
Next Meeting: May TBD			5 minutes

Future Meetings	Time	Topic	Location
PHAC: May TBD	TBD	Orientation	
PHAC: June 7, 2021	9:30 - 11:30	Blueprint recommendations	
PHAC: August 2, 2021	9:30 - 11:30		
PHAC: October 4, 2021	9:30 - 11:30		
PHAC: December 6, 2021	9:30 - 11:30		