Clackamas County Public Health Advisory Committee

Monday, February 1, 2021, 9:30 – 11:30 a.m. https://clackamascounty.zoom.us/j/92503922029

Agenda

Topic	Action	Presenter	Time
I. Welcome & Introductions & Ice Breaker		Elizabeth Barth	9:30 – 9:50
			20 minutes
II. Review of Agenda, Minutes	X	Christina Bodamer	9:50 – 9:55
			5 minutes
III. Clackamas County Health Officer Report on		Dr. Sarah Present	9:55 – 10:20
COVID		21:11: 44	25 minutes
III. Director's Report		Philip Mason-Joyner	10:20 – 10:35
a. Legislative Agenda			45
b. Budget			15 minutes
c. County Changes			
IV. Blueprint Plan Update			10:35 – 10:55
a. Timeline, planning process		a. Susan Berns-Norman	
b. Community Engagement Request; Gift	Х	b. Jill Thompson	20 minutes
card compensation.		·	
V. Advisory Council Follow-up			10:55 – 11:25
a. Recruitment update		a. Susan Berns-Norman	
b. Task forces and committees;		b. Philip/Co-Chairs	30 minutes
 Policy & Equity committee 			
 Code of Conduct/Ethics 			
Blueprint cmte.			
 Community engagement 	.,		
c. Confronting Racism	X	c. Co-Chairs	
All		C. Chair	44.25.44.22
Adjourn		Co-Chairs	11:25 - 11:30
Video Card Photo / PH Week			5 minutes
Next Meeting: April 5, 2021, 9:30 – 11:30 a.m.			
Next Meeting. April 3, 2021, 3.30 - 11.30 a.m.			

Future Meetings	Time	Topic	Location
PHAC: April 5, 2021	9:30 - 11:30	PH Week celebration	
PHAC: June 7, 2021	9:30 - 11:30		
PHAC: August 2, 2021	9:30 - 11:30		
PHAC: October 4, 2021	9:30 - 11:30		
PHAC: December 6, 2021	9:30 - 11:30		